Hybrid hudpleje

En ny æra

BARK™DNA repræsenterer en ny æra inden for hudpleje til mænd, ved at konfrontere stereotyper og ændre på vores forståelse af maskulinitet i forhold til hudpleje. Vi introducerer fremtidens hudplejeløsning til den næste generation af mænd, og vi kalder den Hybrid hudpleje.

hybrid intro

"Hybrid" refererer til krydsningen af forskellige arter eller systemer. For eksempel kan en hybridbil både køre på el og benzin. Ved at implementere innovativ teknologi er det lykkedes os at inkorporere hybrid-egenskaben i hudpleje som det første hybride hudpleje-brand udviklet til mænd; Alle BARK™DNA produkter indeholder hybride egenskaber og arbejder på tværs af hinanden, sådan at du med kun fire produkter får den ultimative ansigtspleje - simpelt, subtilt og effektivt.

BARK™DNA hybrid hudpleje kombinerer hudplejens egenskaber med kosmetikkens øjeblikkelige dækning, og virker både på kort og på lang sigt, på og i huden.

status quo

I ALT for lang tid har ingen turde udfordre status quo og være på forkant med tidens trends og behovet hos en ny generation af mænd. Den obligatoriske hudplejerutine bestående af vask, cream og scrub dækker ikke længere behovet hos en ny generation af kvalitets- og selvbevidste mænd, som ønsker at præsentere den bedste version af sig selv.

Traditionel hudpleje forebygger hudproblemer og plejer huden på lang sigt. BARK™DNA hybrid hudpleje tilbyder den rette dermatologiske pleje til mænds unikke hud, der på én og samme tid camouflerer skønhedsfejl, forebygger, plejer og øjeblikkeligt “booster huden”.

innovativ teknologi

Med en unik, innovativ teknologi kombinerer, komplementerer og udfolder vi fordelene ved individuelt tilpasset hudpleje og kosmetiske produkter til at fremstille hybride hudplejeløsninger. Med BARK™DNA's hybrid hudplejeserie får du en intelligent hudplejeserie, der lader dig opleve den øjeblikkelige tilfredsstillelse af multidimensionelle formler, som indkapsler alle fordelene ved kosmetik og hudpleje.

BARK™DNA's komplette hudplejeserie er specifikt udviklet til øjeblikkeligt at kunne camouflere hudproblemer og samtidig give den rette dermatologiske behandling til mænds unikke hud.

resultat

Vi tror på, at et selvsikkert udseende giver et bedre selvværd.

Med BARK™DNA kommer du til at opleve en sundere og mere jævn og balanceret hud.
Du får en oplevelse, der giver dig et selvtillidsboost og inspirerer dig til at eje din tilstedeværelse og stå frem med hovedet holdt højt i enhver situation.  

Dit ansigt er dit vindue til verden, og det er verdens vindue til dig. Derfor er en selvsikker fremtoning er vigtig.