Mens udviklingen flyver afsted indenfor beauty og kosmetik til kvinder, så har intet ændret sig indenfor skønhed og kosmetik til mænd. Den obligatoriske hudplejerutine bestående af anti-age creme og scrub dækker ikke længere behovet hos en ny generation af kvalitets- og selvbevidste mænd, som ønsker at præsentere den bedste udgave af sig selv til verden. 

En ny æra
BARK™DNA repræsenterer en ny æra inden for hudpleje til mænd, ved at konfrontere stereotyper og ændre på vores forståelse af maskulinitet ift. hudpleje.
Vi har gentænkt alt fra formler og ingredienser til eksisterende stereotyper og status quo i skønhedsindustrien og skabt en ny generation af high-performance hudplejeløsninger specifikt udvalgt og formuleret til at løse dine problemer idag. 

pH-balanceret til mænd
Alle BARK™-produkter er specifikt udviklet til mænds særskilte pH-niveau (4,6-4,9) for at give den rette dermatologiske behandling til mænds unikke hud.

Gennemsigtighed 
Med en ærlig og reel tilgang tilstræber vi os på at gøre op med skønhedsindustriens konventioner. Ærlighed, rummelighed og gennemsigtighed er fundamentet for vores forretningsfilosofi. For at være trofaste mod vores filosofi gennemsyrer dette hele vores mindset fra produktion til emballering og ingredienser. Derfor har vi bl.a. valgt at integrere ingredienserne som en del af designet på vores emballage.

Dansk produceret
Vi importerer ikke bare eksisterende, færdigblandede produkter og giver dem en ny indpakning. Alle vores produkter er udviklet i samarbejde med kemiingeniører og dermatologer i Danmark og overholder de mest stringente produktionsstandarder.

Rene standarder
Alle BARK™-produkter består af økologiske og naturlige ingredienser. De indeholder kun ingredienser, som er blevet dermatologisk testede og certificeret i overensstemmelse med EU-reglementer. Ingen af produkter indeholder nogen af de 26 allergifremkaldende stoffer klassificeret i overensstemmelse med The Scientific Committee On Consumer Safety of the European Commission.


Dyreforsøg
Ingen BARK™-produkter og -ingredienser har nogensinde været og vil heller aldrig blive testet på dyr, og vi kommer aldrig til at arbejde med firmaer eller andre tredjeparter, der gør brug af dyreforsøg.

 
Bæredygtighed
Der er ingen Planet B. Vores mål er at blive så bæredygtige som muligt og gøre alt, hvad vi kan, for at skabe en bæredygtig planet. Vi bruger så mange genbrugsmaterialer som muligt. Alle produkter bliver fremstillet i Danmark, og klimaaftrykket minimeres gennem kortere forsyningskæder. Da gennemsigtighed er fundamentet i vores forretningsfilosofi, forsøger vi at finde balancen mellem at opbygge en bæredygtig forretning og at prioritere miljøet. Vi engagerer os aktivt i at reducere vores indflydelse på miljøet, og for at bidrage til en renere og bedre verden er vi altid på udkig efter ledende industrifolk inden for bæredygtighedsområdet, som vi kan arbejde med.