Made in Denmark

Vi importerer ikke bare eksisterende, færdigblandede produkter og giver dem en ny indpakning. Alle vores produkter er blevet udviklet i Danmark og følger de mest stringente standarder inden for research og udvikling af hudpleje. 


Rene standarder

Alle BARK™-produkter består af økologiske og naturlige ingredienser. De indeholder kun ingredienser, som er blevet dermatologisk testede og certificeret i overensstemmelse med EU-reglementer. Ingen af produkter indeholder nogen af de 26 allergifremkaldende stoffer klassificeret i overensstemmelse med The Scientific Committee On Consumer Safety of the European Commission.

 

Dyreforsøg

Ingen BARK™-produkter og -ingredienser har nogensinde været og vil heller aldrig blive testet på dyr, og vi kommer aldrig til at arbejde med firmaer eller andre tredjeparter, der gør brug af dyreforsøg.

 

pH-balanceret til mænd

Alle BARK™-produkter er specifikt udviklet til mænds særskilte pH-niveau (4,6-4,9) for at give den rette dermatologiske behandling til mænds unikke hud.

 

 

Unik side

Om os

Vi udvikler hybride hudplejeløsninger, der øjeblikkeligt camouflerer hudproblemer og samtidig giver den rette dermatologiske behandling til mænds unikke hud.

 

En ny generations stemme

BARK repræsenterer en ny æra inden for hudpleje til mænd ved at konfrontere stereotyper og ændre på vores forståelse af maskulinitet ift. hudpleje. Vi introducerer fremtidens hudplejeløsninger til den næste generation af mænd, og vi kalder den Hybrid Hudpleje.

Filosofi

Dit ansigt er vinduet til verden, og det er verdens vindue til dig. Derfor er en selvsikker fremtoning vigtig. 


Mission

Vi vil bidrage til en mere åben og nuanceret maskulinitetskultur, der afspejler nutiden og rummer alle, og vi vil hjælpe den næste generation af mænd med at eje deres tilstedeværelse. Derfor tilbyder vi en ny og smartere måde at tænke hudpleje til mænd på ved at introducere hydbrid hudpleje. Den kombinerer hudplejens egenskaber med den øjeblikkelige, dækkende effekt fra kosmetik. I samarbejde med førende dermatologer researcher og udvikler vi løbende vores formler for yderligere at forbedre og introducere nye og innovative hudplejeløsninger.


Gennemsigtighed

Med en ærlig og reel tilgang tilstræber vi os på at gøre op med skønhedsindustriens konventioner. Ærlighed, rummelighed og gennemsigtighed er fundamentet for vores forretningsfilosofi. For at være trofaste mod vores filosofi gennemsyrer dette gennemsigtige mindset alt fra produktion til emballering og ingredienser. Dét er grunden til, at vi har valgt at integrere ingredienserne som en del af designet og grunden til, at vi har lavet en online ordbog over ingredienserne for alle produkterne.


Bæredygtighed

Der er ingen Planet B. Vores mål er at blive så bæredygtige som muligt og gøre alt, hvad vi kan, for at skabe en bæredygtig planet. Vi bruger så mange genbrugsmaterialer som muligt. Alle produkter bliver fremstillet i Danmark, og klimaaftrykket minimeres gennem kortere forsyningskæder. Da gennemsigtighed er fundamentet i vores forretningsfilosofi, forsøger vi at finde balancen mellem at opbygge en bæredygtig forretning og at prioritere miljøet. Vi engagerer os aktivt i at reducere vores indflydelse på miljøet, og for at bidrage til en renere og bedre verden er vi altid på udkig efter ledende industrifolk inden for bæredygtighedsområdet, som vi kan arbejde med. 

 

Vores forpligtelse: For at give tilbage donerer vi regelmæssigt en del af vores fortjeneste til non-profit-organisationer: Navn...