BARK™DNA – Own Your Presence, uanset hvem du er

En ny generation

BARK™DNA har aldrig kun handlet om hudpleje. Vi har altid haft en dybere vision om at udfordre den eksisterende kultur og normer omkring skønhed. Med BARK™DNA konfronterer vi stereotyper og udfordrer status quo med en ny generation af skønheds - og livstilprodukter. 

Udtryk Dig Selv

Hudpleje og skønhed er ikke bare noget, du gør; det er en del af, hvordan du præsenterer dig for verden. Med BARK™DNA vil vi skabe en oplevelse af selvtillid gennem skønhedsprodukter, der er specifikt designet til at booste dit look, så du kan føle dig empowered og gribe dagen med en stærk udståling.

Produkter med next level effekt.

Med BARK™DNA vil vi skabe en oplevelse af selvtillid gennem skønhedsprodukter, der er specifikt designet til at booste dit look, så du kan føle dig empowered og gribe dagen med en stærk udståling.

Inklusivitet og Kvalitet

Alle vores produkter er fremstillet i samarbejde med Danmarks førende kemiingeniører og dermatologer. BARK™DNA bygger på de samme principper for gennemsigtighed, ærlighed og kvalitet, der altid har defineret vores brand. Produkterne er dermatologisk testet, fri for de 26 allergifremkaldende stoffer og overholder alle EU-reglementer.

Own Your Presence

Vi tror på, at skønhed kommer i mange former og udtryk, og vi vil have, at du føler dig stolt af den, du er. Med BARK™DNA  kan du virkelig "own your presence" og træde ind i et rum med selvsikkerhed og autenticitet.

Miljømæssig Ansvarlighed

For os er bæredygtighed ikke en mulighed; det er en nødvendighed. Med BARK™DNA er vi fortsat forpligtet til at minimere vores klimaaftryk og tilbyde dig skønhedsprodukter, der er så god for planeten, som den er for dig.

Sådan Bruger Du BARK™DNA 

En lille mængde er alt, hvad du behøver for at hydrere, genopfriske og balancere din hud. Påfør på ansigt og hals efter rensning, og oplev en hudplejerutine der gør dig klar til at møde dagen eller natten med stil og selvtillid.

Vær med i Bevægelsen

BARK™DNA er mere end bare et produkt; det er en revolution inden for skønheds- og hudplejeindustrien. Det er en invitation til at bryde med stereotyper og traditionelle normer og være en del af en fremtid, hvor alle kan føle sig inkluderet, respekteret og smukke.

Tilslut dig os nu og vær en del af skønhedsrevolutionen.