ph-værdi

Har du undret dig over, hvorfor du ikke har oplevet nogen mærkbar effekt med hudpleje før? Det er der en god forklaring på. Læs med her og bliv klogere på hvordan du får en pænere hud, simpelt, hurtigt og effektivt.

PH-VÆRDI

Baseret på indsigter fra dermatologiske undersøgelser og kliniske studier, har eksperter fundet ud af, at en stabil pH-balance i huden er nøglen til opretholdelsen af en sundere og pænere hud?

INTRO PH-VÆRDI

Det yderste lag af din hud har en tynd belægning bestående af talg (fedt), mælkesyrebakterier og aminosyrer. Dette kaldes syrekappen. Kort sagt stabiliserer denne belægning pH-balancen og hudens naturlige bakterieflora.

Når først din syrekappe er blevet svækket grundet pH-ubalance, kan dette resultere i, at bakterier, allergener, UV-stråler og andre fremmede stoffer finder vej ind i din blodbane og kan forvolde ødelæggelser i huden. Faktisk kan dette sættes i direkte forbindelse med inflammation, allergier og udbrud og resultere i hudsygdomme.

PROBLEM:

Det er videnskabeligt bevist, at mænd har lavere pH-værdi i huden (4,6-4,9) end kvinder (5,6-5,9), som følge af højere talg-niveau, endogene steroidhormoner og andre kønsrelaterede, biokemiske forskelle.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23713991/

Problemet er at 86% af alle hudplejeprodukter på markedet er skræddersyet til kvinders pH-værdi i huden. Det betyder, at man som mand aldrig vil opnå den samme effekt og resultater som kvinder. Faktisk provokerer disse produkter mænds hud, og ødelægger mere end det gavner.

PH PÅVIRKNING

Eksterne faktorer:

- Lange bade og hyppig vask af ansigtet stresser huden

- For meget udsættelse for sollys 

- 92% af alle hudplejeprodukter er for hårde (dvs. basiske) til mænds hud

- For hyppig eksfoliering af huden

- Ændringer i temperatur og vejr

- Sved: Hyppige træningssessioner udfordrer pH-værdien grundet øget produktion af talg


Interne faktorer:

- Kønsrelaterede, fysiologiske forskelle

- Diæt og livsstil

- Gener

KONSEKVENS

Hvis din huds pH-værdi er for høj (basisk), producerer den ikke nok talg, som kan forårsage:
- Tør og flaget hud
- Fine linjer og rynker
- Inflammation og rødme

Hvis din huds pH-værdi er for lav (sur), producerer den for meget talg, som kan føre til:
- Acne
- Bumser
- Hudorme
- Ar og pigmentforandringer

LØSNING

BARK™DNA er det første hudplejebrand til at italesætte vigtigheden af mænds unikke pH-værdi. Alle vores produkter er udviklet på baggrund af formler specifikt tilpasset til mænds unikke pH-værdi (4,6-4,9), for at opretholde den naturlige, hudvenlige bakterieflora. Disse bakterier er en del af hudens immunsystem, som forhindrer skadelige bakterier i at gennemtrænge huden. Ydermere bliver hudens naturlige produktion af talg holdt i balance, hvilket lader din syrekappe fungere optimalt. Huden føles smidig og hverken for tør eller for fedtet.

Med vores pH-tilpasssede hudplejeprodukter BARK™DNA kommer du til at opleve en sundere og mere jævn hudtone og få en fornemmelse af en afbalanceret hud, så du kan være den bedste udgave af dig selv - indeni og udenpå.

MATE 25 ÅR

For høj pH-niveau

Check Mate's hud på billedet her. Til venstre er pH-værdien i hans hud ustabil. Den er for høj (basisk), hvilket bety... Læs mere
ALEX 26 ÅR

FOR LAV PH-NIVEAU

På billedet til venstre er pH-balancen ustabil. Den er for lav (sur), hvilket betyder huden producerer for MEGET talg... Læs mere