ambassadører

BARK™DNA er stolte af at kunne præsentere en række officielle brand ambassadører indenfor kultur, mode, sport og business.
Vi sætter en stor ære i at blive sat i forbindelse med vores officielle ambassadører og følger dem på sidelinjen i deres karrierer.

SKUESPILLER & MUSIKER

SEBASTIAN BULL

Jeg bruger BARK™DNA hver dag. Når jeg bruger produkterne, får jeg en følelse af, at min hud bliver strammet ud på en fed måde, jeg føler mig frisk, jeg føler mig klar og ret stram i betrækket som er en ret fed følelse at have. Så jeg indkorporerer basicly BARK™DNA i alt hvad jeg laver. Hvis det er efter fodbold, før en casting eller efter sauna så er det bare genialt.

fodboldspiller

patrick mortensen

Som professionel fodboldspiller er jeg eksponeret over for især sved og forskellige vejrforhold i tørt og fugtigt klima. BARK™DNA hjælper mig med at holde min hud i en sund balance.

model

Tommy lee

Due to my profession as a model, it is important for me to feel good in my own skin and always be well groomed - always ready for an upcoming photoshoot. BARK™DNA is my sidekick to a healthy good looking skin.

MATHIAS LYNGE

FITNESS ATLET

Træning er en meget stor del af mit liv, og hjælper mig til at være sund indefra og ud. På samme måde går jeg rigtig meget op i min hud. BARK™DNA giver mig den bedste pleje til min hud, så den altid ser pæn, frisk og sund ud. Det giver mig en følelse af, at jeg er den bedste version af mig selv