Hovedingredienser:

Hyaluronsyre: 
Findes naturligt i huden og kan binde 1000 gange sin egen vægt i væske. En afgørende ingrediens, når det kommer til at holde på fugten. Den har evnen til at genoplade og revitalisere hudens ydre overfladelag, der hjælper mod fremkomsten af fine linjer og rynker og giver straks en blødere, glattere og mere strålende hud.

Jojobaolie: (økologisk):
En antioxidant, der naturligt indeholder vitamin E, som giver et sundt hudmiljø ved at forebygge og bekæmpe hudproblemer (bumser, pletter, acne og rødhed) forårsaget af frie radikaler og overskydende olie. 

Echinacea Purpurea-rodekstrakt (økologisk):
Antimikrobiel og anti-inflammatorisk ingrediens, der genoplader huden og beskytter den mod fine linjer og rynker, hyperpigmentering og glansløs hud.

Glycerin (økologisk):
Glycerin er en del af aquaporiners transport og aktivitet i hudens overflade. Aquaporiner er proteiner, der sørger for gennemstrømning af essentielle, fugtgivende substanser. De spiller en hovedrolle i opretholdelsen af hudens fugtbalance, og holder den glat og blød i – også tørt vejr. 

Pistacia Lentiscus-gummi:
En aromatisk harpiks udvundet af barken fra et træ, der gror på den græske ø Chios. Den strammer porer og dæmper skinnende hud med sin matterende effekt, hvilket resulterer i en mere strålende og klar hudtone. 

Fuld ingrediensliste:
Aloe barbadensis leaf, aqua, alcohol denat, glycerin, methyl gluceth-10, shea butter ethyl esters, phenoxyethanol, carbomer, simmondsia chinensis seed oil, styrene/acrylamide copolymer, alcohol, ethulhexyglycrin, echinacea purpurea root extract, parfum, sodium hudroxide, lecithin, pistacia lentiscus gum, sodium hyaluronate, citric acid, potassium sorbate, sodium benzonate