Hvornår?
Brug Cleansing Pads, pH-Balancing Toner og 24H Face Cream hver morgen og aften, for at skabe de bedste betingelser for en sund hud i balance. Brug Hero Complexion Cream, når du du skal være den absolut bedste udgave af dig selv. Brug den ikke inden du går i seng og rens ansigtet inden sengetid.

Hvordan?
Cleansing Pads: Tør nænsomt ansigtet med en Cleansing Pad og kør den rundt indtil din hud er ren og frisk. Vask ikke ansigtet med vand efter brug af Cleansing Pads! Produktet indeholder vigtige vitaminer, mineraler og antioxidanter der plejer og beskytter din hud.

pH-Balancing Toner: Luk øjnene, og sprøjt efter behov produktet på ansigtet. Afstand ca. 30 cm. Lad produktet absorbere før påføring af næste produkt.

24H Face Cream: Massér cremen ind i huden med cirkulære bevægelser.

Hero Complexion Cream: 

Step 1:
Tryk en lille klat ud på håndryggen. Tag det op på fingeren og fordel på kinder, pande og resten på næsen. Vær meget opmærksom på ikke at smøre på skæg og bryn. 

Step 2:
Bliv ved med at smøre produktet ind i huden, indtil det er blendet helt ind i huden. Hvis du ønsker mere effekt, der kan skjule dine hudgener endnu mere, så byg ovenpå, på samme måde.


Step 3:
Når du er helt færdig med at smøre produktet i huden. Så kan du klappe forsigtigt på skægstubbe områder - smør ikke cream direkte herpå. Hvis du har længere skæg så UNDLAD overhovedet at røre ved området.