Hvad er vores No Cure, No Pay Garanti?

BARK™DNA er ikke endnu et hudplejebrand der bare lover guld og grønne skove uden at kunne stå inde for det vi lover.

Kort fortalt, så giver vi dig hele beløbet retur, hvis du ikke er 100% tilfreds med vores komplette rutine. 

Hvordan kan vi tilbyde hudforbedringsgaranti

Alle vores produktformuleringer bygger på kliniske studier indenfor hudfysiologi. I samarbejde med dermatologer har vi udviklet den første pH-tilpassede hudplejeserie til mænds unikke hud, og som har en videnskabelig bevist effekt til at forbedre huden look og sundhed. Vi har allerede hjulpet tusinder af mænd og vi har været meget overvældet over de tilbagemeldinger og resultater vores kunder har sendt til os. Det har bekræftet os i, at vi har udviklet en hudplejeserie, som VIRKELIG virker. Derfor har vi besluttet, at tilbyde vores No Cure, No Pay Garanti. 

Hvad indeholder vores hudforbedringsgaranti?

Komplet Rutine: 
Vi garanterer, at du med vores Cleansing Pads, pH-Balancing Toner, 24H Face Cream får en sundere og mere velafbalanceret hud på 30 dage og med vores Hero Complexion cream garanterer vi at rødme, mørke rander og ujævn hudtone minimeres øjeblikkeligt!


Ingen enkeltprodukter købt alene er berettiget til garantien. Hvorfor? Fordi vi ikke kan garantere en forbedret hud på 30 dage med individuelle produkter. Alle vores produkter er nemlig udviklet til at arbejde på tværs af hinanden, sådan at du med kun fire produkter får den ultimative ansigtspleje - simpelt, subtilt og effektivt.

Hvordan aktiveres garantien?

Det eneste du skal gøre for at være dækket af vores No Cure, No Pay Garanti er ganske simpelt:

  • Brug Cleansing Pads, pH-Balancing Toner og 24H Face Cream hver morgen og aften i 30 dage og Hero Complexion cream efter behov.

  • Send et billede til os på dag 1 inden du starter på din komplette rutine og et billede efter 30 dage. Send til: info@barkdna.com

  • Hvis du ikke er tilfreds efter 30 dages brug, så kontakt vores Community Team (info@barkdna.com) inden for 40 dage af modtagelse af din komplette hudplejerutine.

Ja, så simpelt kan det rent faktisk gøres. Hvis du ikke er tilfreds, så refunderer vi hele beløbet tilbage til dig - ingen skjulte betingelser.*

*Vi mener det skam, der er ingen skjulte betingelser - det er virkelig så enkelt.